onsdag 10 juni 2009

Tandläkaren!!

Min stora skrutt har haft tandvärk sedan i lördags, vi har varit hos tandläkaren mån, tis för ur dragning men Fille har vägrat. Så idag så skulle han få lugnande innan, biverkningarna kunde vara aggressiv och minnesförlust det kan jag lova att vi fick vara med om. Philip var totalt galen, jag har nog aldrig fått så många sparkar och slag som idag. Daniel kunde inte se det hela, han var tvungen att gå ut så det var bara att bita ihop och göra sitt bästa, men nu är iaf tanden borta och Philip är lite trött men glad för mormor & morfar har lovat han pengar. Av själva tandläkarbesöket kommer han inte ihåg nåt!! Tack och lov..

Ikväll ska vi och se nya Zlatan igen, hoppas det blir uppehåll. Det var faktisk ganska roligt att titta på Daniel, den ena var värre en den andra. Den äldsta i laget är 56år sprang offside hela tiden. Så då förstår ni=)

Förresten Daniel hatar facebook, men vem är det som ligger på soffan nu och gjort en egen profil?? Jo Daniel, men han säger att jag har tvingat han, alltid bra att skylla på någon=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar