onsdag 6 maj 2009

God morgon onsdag!

Idag har jag en väldigt nervös liten gosse, han ska spela första träningsmatchen för i år. Gimos 02 ska möta Gimos 01. Philip spelar hockey med många 01 så för han är det en viktig match. I morse frågade han om inte jag och Daniel kunde röva bort tjejerna så dom slapp vara med haha. Dom fixar ju ändå bara med håret sa han=)
Om ni sett en barnmatch någon gång så vet ni att alla är där bollen är, men INTE Philip han står längst upp och väntar på bollen. Ända gången han är på egen planhalva så är det när det är avspark. Nya Zlatan hoppas vi på.
Gimo är väldigt bra på många sett, absolut inom sportens värld, men nåt som är väldigt tråkigt är att inte mormor och morfar kan delta i matcherna varje gång för det hade dom gjort om vi bodde i Rimbo.
Som sagt min mamma har alltid hjälpt till med allt, Jag och Johan spelar varken fotboll el hockey längre. Daniel och Philip spelar i Gimo så mamma har fått någon abstinens så hon har fixat en suporter klubb år RIMBO. Hallå Det är i Gimo dina nära och kära spelar i. Det är här vi behöver hjälp., inte Rimbo, dom ska vi bara slå varje gång vi möts!!
Nu ska vi ut i trädgården som vanligt, lapa lite sol och gräva lite mer.
Ha en toppen dag
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar