tisdag 7 april 2009

Sjukstuga!

Stackars Philip är sjuk, 39,5 i feber ont i halsen och allmänt hängig. Vi har alltså inte gjort så mycket idag, spelat tv-spel nästan hela dagen. Super Mario 3 på det gamla hederliga nintendot är det som har gällt, det kommer massa nytt hela tiden men det är faktiskt dom gamla sakerna som är roligast, t o m en virrig snart 30 åring klarar av dosorna och uppgifterna, det tycker vi om..
Eftersom lillskrutt inte är sjuk så har han ganska mycket energi den lilla rackaren så mamma och son gick upp till Jessica på hennes jobb och fika lite. TACK TACK!!
Daniel har precis åkt iväg för att röra på fläsket lite, innebandy med hockeylaget. Efter säsongen var över satt han och skröt om hur mycket han skulle ut och springa mm, jag har då inte sett han ute på Gimo än, kanske är fel på skorna el nåt?=) Men innebandy en dag i veckan är ju alltid något, han kommer nog ha bäst kondis i hela laget när Aug kommer. Det är bara att tänka positivt. Nej nu ska jag tillbaka till dosan och klara en bana till, Ha en bra kväll!!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar