tisdag 28 juli 2009

Borta bra men hemma bäst!

Så är det verkligen, man har det hur underbart som helst när man är borta, vi har inte längtat hem en sekund, men när man väl sitter i bilen hem då vill man bara hem och känner verkligen hur mycket man längtar hem.
TÄNK!!
  1. kunna sova i EGEN säng
  2. kunna bajsa i lugn och ro
  3. Duscha hur länge du vill och i din dusch, utan massa andras hår på golvet
  4. diska i diskmaskin
  5. kunna springa naken utan att tänka på att alla andra ska se dig
  6. ligga och slappa i soffa
  7. slippa trängas i en husvagn
Ja jag skulle kunna göra listen hur lång som helst.
Det bästa på resan som jag trodde skulle bli ett problem var att jag och Daniel skulle vara osams hela tiden, men vi har inte haft ett bråk, så skönt. Eller Daniel vart sur en gång för att han förlora en omgång i kasino el vad det heter (kortspel iaf) Han vann hela spelet men förlora en omgång och jag kunde ju såklart inte hålla mig för skratt och retas lite med kanske. Nu till lite annat.
Idag kl 15 kommer jag att börja jobba, kommer jobba till den 9 aug med en arbetsdag mellan 10- 15 timmar så jag antar att jag inte kommer vara allt för glad och pigg. Philip ska åka med mormor och morfar till parken zoo och Daniel och Fabian ska jag skicka iväg på dagsutflykter. Funderade på att hyra en stuga till dom men tror inte Daniel skulle vilja det. Vi ska ju iväg v 33 igen om allt går som det ska. nu en dusch och lite smink sen redo för jobb=) ha det bäst-
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar