onsdag 15 juli 2009

Vi började dagen med att sola och bada i poolen, eftersom det regnat till och från varje dag så vågade vi inte gå någonstans än ut på gräsmattan och hoppa i poolen när det blev varmt. Men vi har haft en jättemysig dag utan strand. När magen började kurra gick gräddade vi våfflor på altan.
Ikväll gick vi till dammen med Danne, Helena och alla barn för lite fiske och korvgrillning. Barna älskade det, vi vuxna hade hur mysigt som helst så det kommer bli fler gånger denna sommar.
Daniel försöker få fisk.
Jag hade sönder Filles spö så han satt och njöt utsikten för en stund.
Fabian fick hålla sig i vagnen men där hade han det bra med både korv och ostbågar.

Fixar och donar med fiskespöna..
Fille hann fiska lite med sitt egna spö innan dumma mamma skulle hjälpa att lossa ett bottennapp. Spöt gick helt av, nu har vi lärt oss att man inte ska köpa fiskespö på leksaksaffären.

Undrar varför man inte gör sådant här oftare? Barna älskar det och vi tycker det är hur mysigt som helst, ett stort problem är väl MYGGEN? Vi hade djungelolja som hjälpte lite men man blir ju totalt galen. Fabian ser ut som han har vattkopper gånger 10! Nu hoppas vi iaf på fint väder i morgon så man kan försöka få lite färg, allt har ju försvunnit sen det var så varmt, men det är bara att pressa på nu.

PS Vi fick inte äns en liten mört, men sådant håller man väl tyst om?Så vi säger att vi fick en aborre på 5 kg, den största dom fått i gimodammen! haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar