lördag 25 juli 2009

Rodel, kräftor och mys.

Igår kväll så tänkte jag och Daniel att vi skulle få ha det lite mys själva. Var ett bra tag sen, vi har ju absolut inga tider för våra barn när det är sommar och semester. När kl hade paserat 21 så gjorde vi iordning ungarna och kasta dom i säng. Duka upp ost, kex och massa härliga kräftor i förtältet. Satt och pratade massa och bara hade det trevligt.
Efter en stund kände vi oss uttittade, vad hittade vi i fönstret? Jo en som absolut inte ville sova iaf utan Fabian satt och kikade på mamma och pappa som hade mysigt. Haha gullunge. Daniel med sitt dåliga samvete ville ta upp den lilla filuren men hårda mamma sa nej så Fabian fick sitta bakom gardin och titta tills han somna.
På dagen var vi och åkte rodel. Philip älskade det. Han åkte först med Daniel och dom körde såklart omkull, fartdårar. Sen skulle mamma och Philip köra då gick det lite lugnare. Två par som startade efter oss körde om oss. haha sakta men säkert heter det väl? Men jag insåg att man kanske kunde gasa lite. så när Fabian åkte med mamma gick det desto fortare. Nästan så Daniel tyckte det gick för fort för oss.
Philip körde själv en gång men han tyckte det var roligare att åka med oss..

Jag och Fabian gör oss redo med hjälmarna innan vi far iväg.

Idag ska vi antingen på hockey el sommarland, det beror på om solen tänker titta fram el inte. Ha en bra lördag så hörs vi säkert senare.
KRAM!

1 kommentar:

  1. Jag håller med Daniel där.....stackars lilla Fabian så jävla söt:-)... Njut nu för snart är ni hemma i vardagen! KRAM/J

    SvaraRadera