torsdag 7 januari 2010

kväll!!

Ligger i sängen och är hungrig, hängig och tycker själv väldigt synd om mig.. Daniel ligger bredvid och spelar DS, jag säger att jag är hungrig ingen reaktion, jag säger en gång till att jag är hungrig, ingen reaktion.. Ska jag behöva gå alla trappsteg ner och göra mig en färsk skogaholmsmacka själv när jag börjar bli sjuk??? Allt lutar åt det, dreglar mer och mer när jag tänker på skogaholmaren som ligger i skåpet och skriker att den vill bli uppäten... Nej måste ner om jag så ska rulla ner för trapporna..
Förresten! Har ni några nyårslöften?? Jag hade ett men lyckats bryta det redan så nu ska jag aldrig ha ett igen.. Det första var att Daniel skulle slippa se mig med mjukisar hela dagarna när jag är hemma, och att jag skulle börja göra ordning håret iaf, inte se ut som ett troll jämt. Resultatet är; Inte använt smink än 2010, jo förresten när vi hade personalfest, men då såg inte Daniel mig så det räknas inte.. Lever med mit hår som älskar att vara troll, man har ju ändå ALLTID mössa när man passerar ytterdörren, så orkar inte fixa det. Mjukisar, termosar el morgonrocken är vad jag haft på mig dom första sju dagarna på året, men det är ju ganska många dagar kvar, så även om jag brytit löftet så kan jag ändå kanske bättra mig??
Väldigt många har att dom ska börja träna, gå ner i vikt mm mm.. Det har jag oxå, men det finns ingen möjlighet för mig att träna när Daniel har sin hockey, så det löftet har jag om 7-8 år så dom närmsta åren kan jag svulla bli rund om magen och förbereda mig för 2018 det ni!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar