söndag 14 mars 2010

Middagstips

Bara att varva i formen, in i ugnen och middagen är klar! Gratinerad köttfärspasta

Ingredienser

4 port

4 port
250 g penne
400 g köttfärs
smör
1 purjolök
1 tsk salt
2 1/2 dl tomatsås, t ex färdig pastasås
2 dl Kelda sås Simply Cheese

Gör så här

Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna och rör så att den smular sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med. Krydda med salt och rör i tomatsåsen. Varva pasta och köttfärssås i en smord ugnssäker form. Ringla över ostsåsen. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 min. Servera med sallad.


Daniel lagade detta till middag, hur enkelt som helst och perfekt vardagsmat. Vi gjorde egen ostsås med stark ost, det vart gott och ungarna åt utan problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar