tisdag 13 oktober 2009

Är det fel på mitt barn??

Vi var ju på BVC tidigare idag, Fabbe skulle få sin spruta. BVC-tanten sa att sprutan skulle göra ont eftersom den var i armen och den här gjorde ondare. När han har fått dom andra så har han inte sagt ett ljud, men jag var förberedd på grin. Hon kom med sprutan och stack han, då börjar Fabian att skratta. Jaja så bra gick det, tanten ruska på huvudet och undra hur han var skapt=)
Hon frågade även Fabian om var är magen, huvudet, näsan mm men det ända han kunde var, var är snoppen!! Då tog han sig på snorren och var så glad=) Så nu är det bevisat det ända karlar tänker på och bryr sig om är snoppen, från att dom är barn tills dom hittar ner i jorden igen.

Gimo spelar ju hemmamatch ikväll och jag har tippat 3-5 så jag sa till Daniel, ni får spela hur bra ni vill bara ni förlorar med 3-5=) SÅ HEJA SOLNA!!! Är man rättvis så är man=)

1 kommentar:

  1. Lucas fick sin spruta idag också, men han skrek... Å andra sidan så kunde han kroppsdelarna. =) Men man kan undra om din son känner någon smärta? Lite konstigt är det iaf... ;-)

    SvaraRadera