fredag 30 oktober 2009

Tror ni det skulle funka???

Dom vi köpte huset av, har tjejen en blogg om mode, vardag, inredning mm. Daniel jobbar på Sandvik där även denna tjej jobbar, dom skickar ut någon tidning därifrån, den lästa jag igår när jag låg på soffan och mådde som sämst. Det jag skulle komma till var att nu har hon tagit tjänstledigt från sandvik ett halvår, för hon tjänar så mycket på sin blogg och kan jobba heltid med den och ägna sig åt sitt "företag". Nu har jag en fundering om hur jag ska tjäna pengar på min blogg. Jag vill INTE skriva om mode, inredning mm utan jag vill ha något annat. Då tänkte jag om jag skulle kunna filma ett sattyg som Fabian gör varje dag så lär ni er hur era barn inte ska göra el att ni ska uppfostra era barn annorlunda. Om jag skulle filma alla under en dag så skulle det bli ca 100 inlägg per dag. Som tex idag har Fabbe varit vaken ca 2 timmar han har hunnit med att
  • Pröva kaninburen som en sandlåda, hämtade en spade och öste ur spånet medans han står och öser ur spånet säger han NEJ NEJ NEJ..
  • rivit ner alla nytvättade strumpor som jag hängt så fint..
  • spelat bandy med ett äpple..
  • stoppat papper i toan som han sedan tog upp och sög på..
Listan kommer bli längre när han vaknat, men han vet verkligen att han inte får eftersom han själv säger NEJ NEJ NEJ när han gör saker. Vi brukar stänga toalettdörren, ha bandyklubban ute men han har en bror som hjälper han att ta in klubban och vi är vanliga människor som ibland glömmer stänga toadörren helt. Strumporna måste tyvärr hänga så dom torkar och kaninburen får vi kanske köpa ett hänglås till, men vi har ju förhoppningar att en dag ska det gå in i huvudet på han så han inte rör sakerna. Men den dagen ser ut som den är väldigt långt borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar