onsdag 9 september 2009

Var tar dagarna vägen?

Allt går så fort just nu! Hinner inte vakna förrän det är dags att sova igen. Barnen växer och utvecklas hela tiden. Vill att tiden ska stanna upp ett tag iaf.
Vi har iaf hunnit med lite som hockey=) Konstigt att det var hockey när det gäller denna familj. Gimo spelade mot Almtuna J20 igår 3-3 vart resultatet.
Gimospelarna satt här väldigt mycket under matchen, ganska vanlig syn när det gäller Gimo=( Som mest var dom fem st samtidigt.
Fabbe kan inte sitta still 30 sek utan taxbenen går och går men när vi är i ishallen sitter han still hela matchen=) Jag försöker inbilla mig att han är väldigt intresserad=)
Fabian var hos frisören för första gången igår. Har aldrig sett han skaka på huvudet så mycket på så kort tid=) men till slut vart håret lite kortare. Har ingen bild på det än men bra vart det=)
Nu sitter vi och kikar fotboll och äter skaldjur mums mums=) Sweden gjorde precis 0-1 tack tack!
En sista sak! Jag är så fruktansvärt glad för min väns skull! Äntligen behöver man inte vara rädd att försäga sig.. Dom ska få en bebis i April, kommer bli världens bästa föräldrar. Vågar inte skriva ut namnet antar att pappan vill berätta för alla först.
Nej nu mer räkor och massa majo!!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar